Νέα συνεργασία για την ARTION A.E. με τη Fasma Consulting Group Information Systems SA

Η λογιστική – φοροτεχνική εταιρεία Artion A.E., προχώρησε σε νέα συνεργασία με τη Fasma Consulting Group Information Systems SA. Η συνεργασία, αφορά στην παροχή συμβουλευτικών φοροτεχνικών υπηρεσιών και την εποπτεία της ορθής λειτουργίας του λογιστηρίου.

Η Fasma Consulting δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και συγκεκριμένα στην υποστήριξη λογισμικού SAP, σε όλους τους τομείς της αγοράς στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι υπηρεσίες της εταιρείας, επικεντρώνονται στο σχεδιασμό, την υλοποίηση, την προσαρμογή και την εφαρμογή λύσεων SAP. Η SAP είναι ο ηγέτης στην αγορά του εταιρικού λογισμικού.

Η Artion A.E. είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κατορθώνει να συνδυάζει τις δομές και την οργάνωση μίας εταιρείας διεθνούς κύρους, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση, που χαρακτηρίζουν τις επιχειρήσεις μικρότερου μεγέθους.

Με περισσότερες από 700 εταιρίες στο πελατολόγιο της, η Artion έχει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη. Συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας είναι ότι συνδυάζει, την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με κόστος ανταγωνιστικό.

image_print