ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣTΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ένας συνεργάτης μας είναι πάντα
διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει

Κατεβάστε
την εταιρική
παρουσίαση
σε PDF

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ARTION παρέχει λογιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε είδους επιχείρηση. Το τµήµα λογιστικών υπηρεσιών της ARTION στελεχώνεται από άτοµα που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για να υποστηρίξουν αποτελεσματικά και με συνέπεια το λογιστήριο κάθε μορφής επιχείρησης. Παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες, Πανελλαδικά, είτε στην έδρα του πελάτη μας, είτε από τα γραφεία μας.

Στόχος της ARTION είναι να αναδείξει τον ουσιαστικό ρόλο που µπορεί να διαδραµατίσει η λογιστική, εξασφαλίζοντας έγκυρη και ποιοτική χρηµατοοικονοµική πληροφόρηση, η οποία να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Εδώ και 40 χρόνια, επιδιώκουμε να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Οι πελάτες μας είναι οι δικοί μας “πρεσβευτές” που μιλάνε για εμάς, για την ποιότητα των λογιστικών μας υπηρεσιών που παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Για εμάς, κάθε πελάτης μας χρήζει την ίδια αντιμετώπιση και σεβασμό.

Γνωρίζουμε ότι το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον είναι γεμάτο από προκλήσεις, ευκαιρίες αλλά και κινδύνους. Μία σύγχρονη επιχείρηση καλείται να αντιμετωπίσει επιχειρηματικές δυσκολίες και αντιξοότητες. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που αντιμετωπίζουμε ως ξεχωριστή οντότητα κάθε επιχείρηση που υποστηρίζουμε και για κάθε πελάτη μας χαράσσουμε διαφορετική λογιστική στρατηγική. Προσαρμόζουμε τις λογιστικές μας υπηρεσίες με γνώμονα αυτές τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιδιώκουμε την εύρυθμη ανάπτυξη κάθε εταιρείας που αναλαμβάνουμε με χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Είμαστε, αποδεδειγμένα, όλα αυτά τα χρόνια ο αξιόπιστος και συνεπής σύμβουλός σας στα φορολογικά ζητήματα.  Οι επικεφαλής των τμημάτων μας είναι αυτοί που θα σας στηρίξουν άμεσα, με συνέπεια και ήθος στις καθημερινές φορολογικές σας ανάγκες.

Είμαστε ο συνεπής και αξιόπιστος φορολογικός σας σύμβουλος κι αυτό γιατί:

1. Παρέχουμε εξειδικευμένη πληροφόρηση εκτιμώντας πως μαζί θα κατανοήσουμε τα φορολογικά σας θέματα για την δική σας επιχείρηση.

2. Δίνουμε ξεκάθαρες απαντήσεις, ειλικρινείς και διάφανες.

3. Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειασθείτε με διαρκή υποστήριξη,  ευελιξία και υπευθυνότητα.

4. Διασφαλίζουμε με απόλυτη εμπιστευτικότητα τα δεδομένα σας  χάρις στον επαγγελματισμό και τη συνέπεια που διαθέτουμε.

 

“Κύριο μέλημα μας, η αποτελεσματική
υποστήριξη λογιστηρίων, με εξειδικευμένο
προσωπικό, προσαρμοσμένη στις ανάγκες
της επιχείρησής σας”.

 

Βασικές Παροχές

  • Οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων επιχειρήσεων
  • Πρώτη εγκατάσταση και οργάνωση νέων λογιστηρίων
  • Λογιστική παρακολούθηση µε γνώμονα την εξυπηρέτηση των πληροφοριακών αναγκών της επιχείρησης
  • Κοστολόγηση παραγωγής
  • Λογιστικές αναλύσεις, ενδιάμεσα οικονομικά αποτελέσματα και σύστημα Reporting
  • Σύνταξη λογιστικών καταστάσεων πλήρως εναρμονισμένων µε την ισχύουσα νομοθεσία
  • Τήρηση μισθοδοσίας επιχειρήσεων
  • Συμβουλές επί της εργατικής κι ασφαλιστικής νομοθεσίας
  • Προσαρμογή στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS & IFRS)
  • Διεκπεραίωση γραφειοκρατικών εργασιών και συναλλαγών µε το Δημόσιο (Δ.Ο.Υ., Ασφαλιστικοί Οργανισμοί, ΓΕ.ΜΗ., Περιφέρεια και Επιμελητήρια)