Νέα συνεργασία για την ARTION A.E. με την SPEEDEX Α.Ε.

Η λογιστική – φοροτεχνική εταιρεία ARTION Α.Ε. προχώρησε σε νέα συνεργασία με την εταιρεία SPEEDEX A.E.. Η συνεργασία αφορά στην παροχή συμβουλευτικών – φοροτεχνικών υπηρεσιών.

Η SPEEDEX μέλος των δύο εκ των σπουδαιότερων ομίλων της χώρας, FOURLIS και SFAKIANAKIS, με σταθερά ανοδική πορεία στην Ελληνική Αγορά και με πολυετή εμπειρία, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των Ταχυμεταφορών καλύπτοντας καθημερινά τις ανάγκες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς με αξιοπιστία και συνέπεια. Ιδρύθηκε το 1986 προσφέροντας εγγυημένες επείγουσες διακινήσεις και σήμερα μετράει 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και συγκαταλέγεται στις Μεγαλύτερες Επιχειρήσεις του Κλάδου Ταχυμεταφορών με συνέπεια και αξιοπιστία, προσφέρει υπηρεσίες ταχυμεταφορών υψηλής ποιότητας σε όλη την Ελλάδα, ικανοποιώντας τις ανάγκες της επιχείρησης, του επαγγελματία και του ιδιώτη παρέχοντας πλήρη γκάμα προϊόντων/υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής Αγοράς.

Η ARTION Α.Ε., κεντρική εταιρεία του ομίλου ΑRTION, με παρουσία πλέον των 30 ετών, αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κατορθώνει να συνδυάζει τις δομές και την οργάνωση μιας εταιρείας διεθνούς κύρους με την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση, που χαρακτηρίζουν τις επιχειρήσεις μικρότερου μεγέθους.

Με περισσότερες από 700 εταιρείες στο πελατολόγιο της, η ARTION A.E. έχει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη. Συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι συνδυάζει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με κόστος ανταγωνιστικό.