Νέα συνεργασία για την ARTION A.E. με την Health Plus Α.Ε.

Η λογιστική – φοροτεχνική εταιρεία Artion A.E., προχώρησε σε νέα συνεργασία με την εταιρία Health Plus.

Η συνεργασία, αφορά στην παροχή συμβουλευτικών – φοροτεχνικών υπηρεσιών και την εποπτεία της ορθής λειτουργίας του λογιστηρίου. Η Health Plus Α.Ε. δραστηριοποιείται στην εμπορία – εισαγωγή παραφαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών.

Η Health Plus Α.Ε. ιδρύθηκε το 1991 με σκοπός την αποκλειστική διανομή και διάθεση των προϊόντων της σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτά τα 25 χρόνια προμηθεύει τον Έλληνα φαρμακοποιό και κατ’ επέκταση τον καταναλωτή με προϊόντα υψηλής ποιότητας, αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα γνωστούς οίκους του εξωτερικού. Από το 2004, έχει ξεκινήσει εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο, για το σύνολο των προϊόντων της, με πολύ καλές τοποθετήσεις στην κυπριακή αγορά. Αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των εταιριών: FARMACEUTICI DOTT. CICCARELLI, PIETRASANTA PHARMA SPA, SPECCHIASOL S.R.L, FRALIZ S.N.C OTOSAN, PRONOVA LABORATORIES.

Η Artion A.E. είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κατορθώνει να συνδυάζει τις δομές και την οργάνωση μίας εταιρείας διεθνούς κύρους, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση, που χαρακτηρίζουν τις επιχειρήσεις μικρότερου μεγέθους.

Με περισσότερες από 700 εταιρίες στο πελατολόγιο της, η Artion έχει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη. Συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας είναι ότι συνδυάζει, την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με κόστος ανταγωνιστικό.