Ο ΟΜΙΛΟΣ ARTION ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ALLINIAL GLOBAL

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της σε διεθνές επίπεδο, o OMIΛΟΣ ARTION ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ένταξή τoυ, ως μέλος, στο δίκτυο της παγκόσμιας Ένωσης, ΑLLINIAL GLOBAL.

Η ALLINIAL GLOBAL, από την ίδρυσή της το 1969 έως και σήμερα, είναι η κορυφαία και πολυβραβευμένη διεθνής ένωση ανεξάρτητων εταιρειών λογιστικής και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Με ένα δίκτυο 270 επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, σε 105 χώρες και με συνολικά έσοδα 5,3 δις δολλάρια, είναι το 2ο μεγαλύτερο δίκτυο, παγκοσμίως.

Το δίκτυο της ALLINIAL GLOBAL παρέχει στις εταιρείες-μέλη του μία καινοτόμα πλατφόρμα πληροφόρησης και συνεργασίας, με στόχο την ανταλλαγή γνώσης, πρακτικών και υπηρεσιών, σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε μέλος του έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις πιο σύγχρονες, καινοτόμες, στρατηγικές και εξατομικευμένες λύσεις διεθνούς επιπέδου στους πελάτες του.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ARTION με την ένταξή τoυ στο δίκτυο της ALLINIAL GLOBAL αποκτά τη δυνατότητα πρόσβασης και διασύνδεσής του σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο προς όφελος των πελατών του. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα πόρων, γνώσης και συνεργασιών, ενδυναμώνουμε την παρουσία μας στη παγκόσμια αγορά και συγχρόνως αποκτούμε εξειδικευμένη τεχνογνωσία για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και αποτελεσματικοί σύμβουλοι, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ALLINIAL GLOBAL)

“Με αίσθημα ευθύνης υποστηρίζουμε τον επιχειρηματία που επιδιώκει τη διαρκή βελτίωση της εταιρείας του”

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106009062 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για περισσότερες πληροφορίες και να συζητήσουμε τη μορφή συνεργασίας που θα προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

ARTION Α.Ε. (Πουρνάρα 9 Μαρούσι | +30 210 6009062 |  www.artion.gr).