ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (2022)

Η ARTION A.E.  είναι από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στην παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με εμπειρία 40 χρόνων.

Τα στελέχη μας είναι από τα πλέον καταρτισμένα σε θέματα φορολογικά και φοροτεχνικά που απασχολούν τους κατοίκους του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα:  επαναπατρισμό, φορολόγηση, μεταφορά φορολογικής κατοικίας, κλπ.

Κατανοώντας την πολυπλοκότητα των διατάξεων της φορολογικής νομοθεσίας και ανταποκρινόμενοι στο μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού για το ζήτημα της φορολογικής τους κατοικίας, στο πλαίσιο των νέων διατάξεων ειδικού τρόπου φορολόγησης σε περίπτωση επαναπατρισμού που ισχύουν από το 2021, εκδίδουμε αυτόν τον Οδηγό για την πληρέστερη ενημέρωση των Ελλήνων Κατοίκων Εξωτερικού ώστε να κατατοπιστούν ως προς τα βασικά σημεία της νέας νομοθεσίας.

Στην ARTION διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα με στελέχη που αναλαμβάνουν θέματα που αφορούν την φορολογία ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ώστε να σας καθοδηγήσουμε έγκυρα και αποτελεσματικά, ως προς τις φορολογικές και φοροτεχνικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να αποφασίσετε σωστά και με ασφάλεια.

  • Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην πιο κάτω φόρμα και θα σας σταλεί ο "ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ" μέσω email, άμεσα.

  • Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή που τυχόν χρειασθείτε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, στην ARTION AE.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.