ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H ΑRTION A.E. ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.  Με περισσότερες από 700 εταιρείες στο πελατολόγιό της, η ARTION έχει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη.

Στην  ARTION δημιουργήσαμε έναν ενημερωτικό οδηγό-έντυπο για τη ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ για τα φυσικά πρόσωπα με φορολογική κατοικία στην Ελλάδα.

Ο οδηγός αυτός δημιουργήθηκε με αφορμή τη διαπίστωσή μας, από συζητήσεις με επενδυτές-πελάτες μας, ότι υπάρχει σημαντική σύγχυση σε σχέση με τον τρόπο φορολόγησης των εισοδημάτων στα χαρτοφυλάκιά τους, με τον τρόπο συμψηφισμού των κερδών και των ζημιών που προκύπτουν, με την πρακτική εφαρμογή των συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολογίας και με κάποιες προβληματικές-από άποψη σαφήνειας-διατυπώσεις που υπάρχουν στη νομοθεσία για τη φορολόγηση ή μη ορισμένων εισοδημάτων.

Με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μας στην ARTION A.E., προσπαθήσαμε, με απλό και κατανοητό τρόπο και με αρκετά πρακτικά παραδείγματα, να ξεκαθαρίσουμε τα βασικά θέματα που απασχολούν τους φορολογούμενους που διατηρούν επενδυτικά χαρτοφυλάκια.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ-ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-250x355
  • Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα λάβετε άμεσα, μέσω ενός email-newsletter, τον ΟΔΗΓΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

  • Για περισσότερες πληροφορίες ή συμβουλές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.