ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ

“22  Σεπτεμβρίου του έτους 1981 κάναμε με την κα Νόβα Ιωάννα την έναρξη εργασιών του πρώτου μας λογιστικού-φοροτεχνικού γραφείου.

Από τότε μέχρι σήμερα, πέρασαν 40 δημιουργικά χρόνια μέσα από πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες. Κάθε χρονιά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη, ακόμα και στα χρόνια της οικονομικής κρίσης αλλά και της σημερινής πανδημίας. Συνεχής ανοδική πορεία.

Είμαι υπερήφανος που μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε δημιουργήσει τις εταιρείες Artion A.E. και Connect Line, οι οποίες πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τωρινούς και παλαιότερους, που με στήριξαν και με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη δική τους παρουσία και σύμπραξη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους από 40ετίας πελάτες μου, καθώς και τους νεότερους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη συνεργασία μας.

Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες της εβδομαδιαίας αρθρογραφίας, του προσφάτως εκδοθέντος βιβλίου, καθώς και όλους όσους με τίμησαν με την παρουσία τους στα επιμορφωτικά-ενημερωτικά σεμινάρια της ARTION.

Όμως, η επιτυχία έχει και το τίμημά της.

Οι ατελείωτες ώρες εργασίας και μελέτης έχουν στερήσει χρόνο και στιγμές από την οικογένειά μου και γι’αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω για την κατανόηση, την υπομονή και τη συμπαράστασή τους. Και φυσικά, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε!”

Γιώργος Δαλιάνης

 

O κ. Γιώργος Δαλιάνης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Artion Α.Ε. & ιδρυτής του Ομίλου Artion, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός.

ARTION Α.Ε. (Πουρνάρα 9 Μαρούσι | +30 210 6009062 |  www.artion.gr).