Hero banner Σεμινάριο – Tα νέα φορολογικά κίνητρα ανάπτυξης των επιχειρήσεων βάσει του Νόμου 4935/2022

ΘΕΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

“Τα νέα φορολογικά κίνητρα και οι ευκαιρίες ανάπτυξης των επιχειρήσεων μέσω συνεργασιών και εταιρικών μετασχηματισμών βάσει του νέου Νόμου 4935/22”

Περιεχόμενα Σεμιναρίου:

Νέος νόμος για τη φορολογική αντιμετώπιση των εταιρικών μετασχηματισμών

 • Εισαγωγή στον νέο νόμο (Ν.4935/2022) – Πεδίο εφαρμογής – Σύγκριση με το προισχύον καθεστώς
 • Οι τρεις περιπτώσεις των φορολογικών κινήτρων (α. Μετασχηματισμοί-β. Συνεργασίες-γ. Αγρότες)
 • Οδηγίες ένταξης των επιχειρήσεων στο ευεργετικό φορολογικό καθεστώς

  • Υπαγόμενες περιπτώσεις μετασχηματισμών επιχειρήσεων – Εξαιρέσεις
  • Αναλυτική παρουσίαση φορολογικών πλεονεκτημάτων
  • Διάρκεια και ύψος των κινήτρων
  • Διαδικαστικά ζητήματα

Σκοπός Σεμιναρίου:

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση, η επεξήγηση και η ανάλυση των νέων φορολογικών διατάξεων του νέου Νόμου 4935/2022.

Εισηγητές:

 1. Κώστας Νιφορόπουλος –  Πρόεδρος του Δ.Σ.&Δ/νων Σύμβουλος της “ΩΡΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΕ”, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής,
 2. Δαλιάνης Γεώργιος –  Ιδρυτής της Artion A.E., Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός,
 3. Χατζοπούλου Νίκη -Δικηγόρος LL.M. & Διαμεσολαβήτρια, συνεργάτης της ΑRTION A.E.

Απευθύνεται σε:

 • Λογιστές – Φοροτεχνικούς
 • Στελέχη Λογιστηρίου
 • Νομικούς Συμβούλους -Δικηγόρους-Συμβολαιογράφους
 • Oικονομικούς – Φορολογικούς Συμβούλους επιχειρήσεων
 • Ορκωτούς Ελεγκτές

Ημερομηνίες διεξαγωγής, Τόπος Διεξαγωγής, Κόστος ανά Άτομο

Ημερομηνία  διεξαγωγής

1. Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022  (17:00 – 21:00)

ή εναλλακτική ημερομηνία

2. Τρίτη  4 Οκτωβρίου 2022 (17:00 – 21:00)*

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Στη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε να συμπληρώσετε στο τέλος της σελίδα μας,  θα δείτε δύο πεδία με τις δύο εναλλακτικές ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου(27/9 ή 4/10/22).

Θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις δύο ημερομηνίες, όποια επιθυμείτε. Για τη συμπλήρωση των θέσεων θα ακολουθηθεί προτεραιότητα με βάση την χρονική ημερομηνία υποβολής της κάθε συμμετοχής.  Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει την πρώτη ημερομηνία(27/9/22) και δεν υπάρχει, πλέον, διαθεσιμότητα θέσεων, θα συμμετέχετε στην δεύτερη ημερομηνία του σεμιναρίου(4/10/22) και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή και με email για αυτή την αλλαγή.

Τόπος  διεξαγωγής

Μαρούσι, Πουρνάρα 9

Κόστος Σεμιναρίου

150€

Τρόπος Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Φυσική Παρουσία, στα γραφεία της ARTION A.E.

Τα βήματα της διαδικασίας εγγραφής για το σεμινάριο, είναι τα εξής: 

1. Δηλώνετε εγκαίρως συμμετοχή!  Πώς; Συμπληρώνοντας με προσοχή όλα τα πεδία της φόρμας συμμετοχής που θα δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

2. Αναμένετε e-mail:  Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα λάβετε e-mail ενημέρωσης για την εγγραφή σας στο σεμινάριο.

3. Καταβάλετε το κόστος του σεμιναρίου: Καταθέτετε το ποσό των 150€  μέσω web banking χρησιμοποιώντας τον  κωδικό πληρωμής RF που θα σας αποσταλεί μέσω email μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, επιτυχώς. Προσοχή, μην αμελήσετε να δώσετε κατά την κατάθεση το όνομα και το επώνυμό σας!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τρόπος Πληρωμής Σεμιναρίου

Καταθέτετε το ποσό των 150€  μέσω web banking χρησιμοποιώντας τον  κωδικόπληρωμής RF που θα σας αποσταλεί μέσω email μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, επιτυχώς.
Μην αφήνετε τη δήλωση συμμετοχής για τελευταία στιγμή! Η αίτησή σας, προκειμένου να ληφθεί υπόψη και να εξεταστεί, πρέπει να έχει υποβληθεί τουλάχιστον 5 εργάσιμες μέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου. Επιπλέον, όσο νωρίτερα δηλώσετε συμμετοχή, τόσο πιθανότερο είναι να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο σεμινάριο καθώς ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος.   Οι δηλώσεις συμμετοχής εξετάζονται με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, βάσει της ημερομηνίας και ώρας αποστολής τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΟΣΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

1. Με την πραγματοποίηση της κατάθεσης, παρακαλούμε να αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο [email protected] σημειώνοντας στο θέμα το Ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, προκειμένου να ξεκινήσει η επεξεργασίας της.
2. Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

α. Παροχές

-Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής.

β. Πολιτική ακυρώσεων

    –  Ακύρωση σεμιναρίων λόγω απόφασης διοργανωτή ή ανωτέρας βίας

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας και ακύρωσης του σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες είτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες δικαιούνται να αιτηθούν την ακέραιη επιστροφή του κόστους συμμετοχής τους εάν δεν θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην νέα ημερομηνία ή να χρησιμοποιήσουν το ποσό για άλλη αγορά σε σεμινάρια της εταιρείας.
Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή το ποσό συμμετοχής θα επιστραφεί στους συμμετέχοντες.

    – Μεταβολή ή ακύρωση λόγω επιθυμίας πελάτη

Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του οφείλει να αποστείλει το σχετικό αίτημα του το συντομότερο δυνατό (5 εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου) στο [email protected]

Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 5 εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 100% του ποσού.
Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις που απαιτείται επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε και εντός 10 εργάσιμων ημερών από τη σχετική ενημέρωση.

γ. Κανόνες Ασφαλείας & Υγιεινής

Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, ανεξαρτήτως του αν πρόκειται για ώρα μαθήματος, αναμονής κλπ. Γενικότερα, τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας και υγιεινής λόγω COVID.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Sorry. This form is no longer available.