Νέα συνεργασία για την ΑΡΤΙΟΝ A.E. με την ΠΛΑΣΤΟΝΑ Α.Β.Ε.Ε

Η λογιστική – φοροτεχνική εταιρεία ΑΡΤΙΟΝ A.E. προχώρησε σε νέα συνεργασία με την εταιρεία Πλαστόνα Α.Β.Ε.Ε.. Η συνεργασία αφορά στην παροχή συμβουλευτικών – φοροτεχνικών υπηρεσιών και την εποπτεία της ορθής λειτουργίας του λογιστηρίου.

Η ΠΛΑΣΤΟΝΑ Α.Β.Ε.Ε., με περισσότερα από 42 χρόνια ιστορίας, είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές πλαστικών ειδών, με εξειδίκευση σε γλάστρες, ζαρντινιέρες, μπαλκονιέρες, καθώς και σε έπιπλα κήπου και βεράντας. Σήμερα η ΠΛΑΣΤΟΝΑ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Εισάγει πάνω από 10.000 είδη με το οποία τροφοδοτεί, μέσω του cash & carry που διαθέτει στην Αθήνα, μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, κέντρα με εξειδίκευση στη διαμόρφωση κήπων και καταστήματα λιανικής. Πάνω από 50% των προϊόντων της εταιρείας εξάγονται σε διεθνές επίπεδο. Η ΠΛΑΣΤΟΝΑ έχει διακριθεί παγκοσμίως για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, την ταχύτητα της παραγωγής και τη μοναδική εξυπηρέτηση στο συνεχώς αναπτυσσόμενο πελατειακό κοινό της. Είναι μια ελληνική βιομηχανία δυναμικής ανάπτυξης, ικανή να καλύψει τις ανάγκες του κλάδου της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΑΡΤΙΟΝ A.E., κεντρική εταιρεία του ομίλου ΑRTION, με παρουσία πλέον των 30 ετών, αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κατορθώνει να συνδυάζει τις δομές και την οργάνωση μιας εταιρείας διεθνούς κύρους με την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση που χαρακτηρίζουν τις επιχειρήσεις μικρότερου μεγέθους.

Με περισσότερες από 700 εταιρείες στο πελατολόγιό της, η ΑΡΤΙΟΝ A.E. έχει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη. Συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι συνδυάζει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστικό κόστος.