Χαιρετισμός Προέδρου – Ιστορικό

Αγαπητοί φίλοι,

Η εταιρεία μας ξεκίνησε με τη μορφή ενός λογιστικού γραφείου που ίδρυσα στην Κάρυστο το 1981. Σήμερα, ο Όμιλος εταιρειών ARTION αριθμεί περισσότερα από 100 στελέχη και ένα ευρύ πελατολόγιο από όλους τους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσπαθώ πάντα να μεταδίδω το πάθος και την αγάπη μου, γι αυτό που κάνω, στους συνεργάτες μου.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους ανθρώπους της ARTION μαζί με τους οποίους, υπηρετώντας πιστά τις αξίες μας, προχωράμε στην επίτευξη των στόχων και του οράματός μας.

Σε μία δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία, η ARTION έχοντας αποκτήσει γερά θεμέλια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, είναι ο καλύτερος σύμμαχος και αρωγός στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για επιβίωση και ευημερία.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Δαλιάνης[stm_company_history][stm_company_history_item year=»1981″ description=»Δημιουργείται το πρώτο λογιστικό γραφείο στην Κάρυστο από τον πρόεδρο της ARTION , κ. Γιώργο Δαλιάνη»][stm_company_history_item year=»1994″ description=»Μεταφορά του λογιστικού γραφείου στην Αθήνα»][stm_company_history_item year=»1995″ description=»Ίδρυση της ARTION Α.Ε. Έχοντας αναπτύξει ένα ικανό δίκτυο συνεργατών και έχοντας αυξήσει κατά πολύ τη δυναμικότητα του γραφείου του, ο Γιώργος Δαλιάνης ιδρύει και τυπικά την ARTION A.E.»][stm_company_history_item year=»2000″ title=» » description=»Μεταφορά των γραφείων της ARTION και εγκατάσταση στα πρώτα ιδιόκτητα γραφεία στη Μεσογείων 452″][stm_company_history_item year=»2002″ description=»Σύσταση 3 νέων υποκαταστημάτων ( λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία ) στις εξής περιοχές: 1. Αιγάλεω 2. Ψυχικό 3. Άγιος Δημήτριος»][stm_company_history_item year=»2005″ description=»Σύσταση 4ου υποκαταστήματος στη Νέα Ιωνία»][stm_company_history_item year=»2006″ description=»Η ARTION επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών»][stm_company_history_item year=»2008″ description=»Μεταφορά στα καινούρια γραφεία της ARTION στο Μαρούσι, Πουρνάρα 9″][stm_company_history_item year=»2010″ description=»15 χρόνια μετά την επίσημη έναρξη λειτουργίας της ARTION Α.Ε., ο Όμιλος ARTION , έχει εξελιχθεί σε μια ισχυρή δύναμη στον χώρο των Λογιστικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών»][stm_company_history_item year=»2011″ description=»Συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου λογιστικού γραφείου στην Κάρυστο»][stm_company_history_item year=»2012″ description=»Η δημιουργία ενός ενισχυμένου εταιρικού σχήματος σε οικονομικό, επιχειρηματικό και διοικητικό επίπεδο, που απορρέει από την συγχώνευση 5 θυγατρικών εταιριών»][stm_company_history_item year=»2014″ description=»Ένταξη της ARTION στο Παγκόσμιο Δίκτυο της Leading Edge Alliance global»][/stm_company_history]