ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣTΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ένας συνεργάτης μας είναι πάντα
διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει

Κατεβάστε
την εταιρική
παρουσίαση
σε PDF

ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ARTION

Στον Όμιλο εταιρειών ARTION έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο, φιλικό και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας που αναδεικνύει τις ικανότητες και δεξιότητες των ανθρώπων μας.

Επιλέγουμε τους μελλοντικούς μας συνεργάτες κρίνοντας τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα και αξιολογώντας το κατά πόσο ταιριάζουν με τη φιλοσοφία μας.

Ο Όμιλος εταιρειών ARTION με παρουσία 40 χρόνων στο χώρο της υποστήριξης επιχειρήσεων και επιχειρηματικών δράσεων, θεωρείται ως μία από τις σημαντικότερες μονάδες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών, εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών μηχανογράφησης.

Απασχολούμε 120 άξια στελέχη, όλοι με γνώσεις, όρεξη, συνέπεια, όραμα και επάρκεια. Βασική μας αξία η δυνατότητα εξέλιξης των ανθρώπων μας, η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωσή τους. Γι’ αυτό και τα στελέχη μας θεωρούνται από τα καλύτερα στην αγορά.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H ARTION είναι η κεντρική εταιρεία του ομίλου ARTION. Ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί σήμερα
μία από τις σημαντικές μονάδες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η ARTION έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 και όλα τα τμήματά μας χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής και στελεχώνονται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο αντικείμενό τους.

Είστε έμπειρος με προϋπηρεσία; Στείλτε μας το CV

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Είστε απόφοιτος Οικονομικής Σχολής; Στείλτε μας το CV

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ARTION;

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Από το 1981 παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με πελατοκεντρική φιλοσοφία, γνώση και έμφαση στο τρίπτυχο ποιότητα – ακεραιότητα – επαγγελματισμός, σε ανταγωνιστικό κόστος.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στην ARTION έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο, φιλικό και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας που αναδεικνύει τις ικανότητες και δεξιότητες των ανθρώπων μας.

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στο ανθρώπινο δυναμικό μας, επενδύουμε στη μετεξέλιξη παρέχοντας υψηλή τεχνογνωσία, εκπαιδευτικά προγράμματα, ποιότητα εργασίας και δυνατότητα επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΕΞΕΛΙΞΗ


Σε µία εποχή που χαρακτηρίζεται από διαρκείς αλλαγές στο φορολογικό πλαίσιο, από εισαγωγή νέων τεχνολογιών διαχείρισης πληροφορίας αλλά και από αυξανόµενες ανάγκες για εξειδικευµένες γνώσεις, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού καθίσταται πιο επιβεβληµένη από ποτέ.

Η ARTION, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εµπειρία των στελεχών της, έχει αναπτύξει εκπαιδευτικά προγράµµατα µε σκοπό τόσο τη συνεχή επιµόρφωση του προσωπικού της, όσο και των ατόµων που στελεχώνουν τα λογιστήρια και τα οικονοµικά τµήµατα των πελατών της. Με σεµινάρια που πραγµατοποιούνται στα γραφεία της εταιρείας από έµπειρους εισηγητές, καλύπτεται ένα ευρύ φάσµα θεµάτων, όπως ενδεικτικά:

 • Ε.Λ.Π. & Γενική Λογιστική
 • Κ.Φ.Δ.
 • Φ.Π.Α.
 • Φορολογία Εισοδήματος Ν.Π. & Φ.Π.
 • Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς κ.λ.π.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!


Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε συνεργάτης της ARTION , στείλτε μας το βιογραφικό σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

[email protected] +30 210 6009062
 • Γενικά στοιχεία

 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 256 MB.
 • Browse

 •  

 • Δήλωση Συγκατάθεσης

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.